Waar zijn de Ingrediėnten Verkrijgbaar?

In het ingrediėnten-overzicht staat aangegeven (d.m.v. tekens) of een produkt, normaal gesproken, verkrijgbaar is in de supermarkt (#), natuurvoedingswinkel/reformzaak (§) of in een toko () - aziatische speciaalzaak -. Door middel van + en - wordt nog aangegeven of het in het algemeen goed of minder goed verkrijgbaar is in de betreffende winkel.

Via de onderstaande links bij "de Gouden Gids" vind je het meest aktuele overzicht van alle natuurvoedingswinkels en oosterse specialzaken (toko's) in heel Nederland met adres, plattegrond, telefoonnummers, etc. Voor een overzicht van de winkels in Belgiė, klik op deze link van EVA.

Regio Natuurvoeding / Reform Toko / Oosters
Alkmaar § § §
„ „ „
Amersfoort § § §
„ „ „
Amsterdam § § §
„ „ „
Apeldoorn § § §
„ „ „
Arnhem § § §
„ „ „
Breda § § §
„ „ „
Den Bosch § § §
„ „ „
Den Haag § § §
„ „ „
Drechtsteden § § §
„ „ „
Drenthe § § §
„ „ „
Eindhoven § § §
„ „ „
Friesland § § §
„ „ „
Groningen § § §
„ „ „
Haarlem § § §
„ „ „
Leiden § § §
„ „ „
Nijmegen § § §
„ „ „
Noord en Midden Limburg § § §
„ „ „
Rotterdam § § §
„ „ „
't Gooi § § §
„ „ „
Tilburg § § §
„ „ „
Twente § § §
„ „ „
Utrecht § § §
„ „ „
Zaanstreek/Waterland § § §
„ „ „
Zeeland § § §
„ „ „
Zuid-Limburg § § §
„ „ „
Zwolle § § §
„ „ „

 

Sponsor Lekker Plant-Aardig: Reformwinkel "Puur Natuur"

puurnat1.jpg (64795 bytes)

Natuurvoedingswinkel "Puur Natuur" Steegstraat 9 Venlo-Blerick (077-3829784)

In deze winkel is een groot assortiment puur plantaardige produkten te koop. O.a. diverse vleesvervangers, zuivelvervangers en broodbeleg. Daarnaast heeft men een zeer ruime keuze in kruiden, homeopatische geneesmiddelen en diervriendelijke cosmetica. "Puur Natuur" draagt bij in de kosten van deze web-site.

 

"Biologiese Tuinderij de Waog" heeft eigen Bezorgdienst!

Naast eigen biologische teelt en een winkel, is er ook een bezorgdienst. Het bijzondere van "de Waog", in tegensteling tot de z.g. "groenten-abonnementen", is dat ze werken met heel gedetailleerde bestellijsten, waardoor de klant maximale vrijheid heeft in wat hij/zij geleverd krijgt. Deze lijsten kunnen per e-mail, post of fax naar de boerderij gestuurd worden. Levering vindt dan plaats aan het einde van de week bij verzamelpunten in Noord- en Midden-Limburg en Brabant. Ook is er een winkel bij de boerderij die geopend is op zaterdagen. Naast hun eigen geteelde produkten, hebben ze ook een groot assortiment (deels geļmporteerd) biologisch fruit, wijn, bier, pasta's, brood, vleesvervangers, stroop, sappen, etc. etc. Het bedrijf is gelegen aan de rijksweg op de grens van Kessel en Neer. Komende uit de richting Venlo over de rijksweg 273 (Napoleonsweg) linksaf bij kilometerpaaltje 57,9. Adres: Dijk 2, 6086 AM Neer, 077-4629009. Met het openbaar vervoer: Buslijn 77 (Venlo-Kessel-Roermond), de meest noordelijke halte van Neer. Wilt u weten of u ook bestel-klant kunt worden bij "de Waog", of heeft u vragen: < Stuur een bericht / Vraag informatie...>

Natuurvoedingswinkel "Natuurwijzer"

natuurw.jpg (59389 bytes)

Natuurvoedingswinkel "Natuurwijzer", Herstraat 3 in Horst. (077-3981459)

Terug naar het Ingrediėnten-Overzicht!
Bekijk de Recepten met Foto's om te watertanden! Raadpleeg info over Ingrediėnten en Achtergronden...

 

Copyright © 2002 Lekker Plant-Aardig                                           
Aangepast: 2001-10-13